miercuri, 28 octombrie 2015

Tartino - Hochland bucuria gustului & BUZZStore

BUZZStore este o agentie de marketing participativ care functioneaza pe un concept nou de business bazat pe cea mai puternica forta de influenta, recomandarea unui prieten!
Viziunea celor de la BUZZStore este aceea de a aduce companiile mai aproapre de consumatori si de a crea un dialog direct cu acestia.

  BUZZStore detine o comunitate de lideri de opinie (BUZZeri), in continua crestere, a caror parere conteaza atat pentru cei cu care intram in contact zi de zi in mod direct sau prin retelele de socializare – prieteni, colegi, familie , cat si pentru dezvoltatorii de noi produse si servicii.



Pe scurt, buzzerii primesc spre testare, in mod GRATUIT, cele mai noi produse si servicii lansate pe piata. Daca ne plac (sau nu), ne exprimam parerea sincera prin intermediul site-urilor de socializare, blogurilor sau in discutii libere.

https://www.youtube.com/watch?v=RJQZDAKNpWI

Hochland Bucuria gustului  a lansat acum , noua branza tartinabila Tartino Pune un zambet in fiecare sandvis , #buzztartino ,realizata din ingrediente naturale, fiind disponibila in trei variante:
- Natur
- Rosii
- Spanac
Branza aceasta se gaseste intr-un ambalaj practic sub forma de tub avand capetele diferite, in forma de steluta, trifoi si spaghetti.
BUZZStore mi-a trimis spre testare 9 tuburi de crema de branza Tartino (cate trei din fiecare sortiment delicios), ambalate intr-o gentuta termoizolanta foarte practica si utila.
Multumesc mult  BUZZ Store si  Bucuria Gustului pentru surpriza delicioasa. Ati facut un copil fericit. Abia astept sa testez crema de branza tartinabila si sa revin cu sandvisuri zambarete.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.