luni, 10 septembrie 2012

Tort krem a la krem


Ideea e ca Alex s-a indragostit de aceasta celebra si arhiprezenta prajitura, intalnita pe toate blogurile si mi-a cerut din nou sa-i fac aceeasi prajitura pe care o facusem si saptamana trecuta. Dar m-am gandit sa ma joc putin si sa transform delicioasa prajitura intr-un tort destul de elegant, zic eu si sa mai schimb ceva. Si pentru ca rezultatul sa fie acelasi, nu puteam sa umblu decat la design. Si cum aveam cativa trandafiri "reciclati"destul de uratei, care in timp s-au crapat, i-am pus pe mijloc si chiar au dat o nota de eleganta tortuletului. Iar rozetele de pe margine ar fi iesit chiar aratoase daca nu ma grabeam si bateam mai tare frisca. :D





7 comentarii:

  1. Imi place si de "Maria" si de "palaria" ei cea noua!!! Trebuie sa fie tare buna prajitura. Nu am folosit niciodata crema Ole. Cred ca e buna cand esti in criza de timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriela, eu nu sunt adepta prafurilor si aceasta e singura prajitura unde folosesc creme la plic. Spre exemplu poti sa faci un blat de cacao, putin insiropat iar crema deasupra sa fie o crema de vanilie pe care apoi o amesteci cu frisca batuta. Rezultatul va fi aproximativ acelasi.

      Ștergere
  2. wow ...foarte frumos , vreau sa va intreb ce inseamna "Creme Ole de ciocolata" ( se poate inlocui cu altceva ? ) multumesc frumos si numai bine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LadyMoon, uite aici gasesti plicurile de creme Ole.
      http://criss75-despremine.blogspot.ro/2011/09/krem-la-krem-ii.html#

      Ștergere
  3. Un tort super gustos care arata minunat!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.