marți, 19 ianuarie 2016

Tarta cu porumb Sun Food



Azi va propun o reteta simpla si delicioasa, pregatita cu ajutorul conservelor de la Sun Food. De aceasta data am ales sa pregatesc o tarta cu porumb dulce, bacon si cascaval. 

Ingrediente aluat de tarta:
-250 g faina
-100 g unt rece
-1/2 lingurita sare
-1 ou
-1 lingura apa rece

Ingrediente umplutura:
-1 conserva porumb dulce Sun Food
-100 g cascaval
-150 g bacon
-2 oua
-1 lingura smantana
-1 ceapa
-1 ardei kapia
-1 lingura ulei
-sare, piper
-putina verdeata (marar sau patrunjel)
-1 lingura pesmet

Pentru aluat se amesteca faina cu sarea si untul rece. Se adauga apoi oul batut si o lingura de apa rece si se formeaza o bila de aluat elastic si nelipicios, care se inveleste in folie alimentara si se pune in frigider pentru o ora, timp in care vom pregati umplutura. 
Ceapa se curata, se taie solzisori. Ardeiul se taie in felii subtiri si baconul se taie in bastonase si se calesc toate intr-o lingura de ulei . Se adauga porumbul scurs, ouale batute, smantana si cascavalul ras. Se adauga sare, piper si putina verdeata. Aluatul se intinde si se pune intr-o tava de tarta. Se inteapa cu o furculita pentru a nu se umfla la copt. Se presara o lingura de pesmet si se pune umplutura. Se coace tarta aproximativ 30 minute. 
Enjoy!






Un comentariu:

  1. Bun plăcintă acest bun și alte rețete. Am pus între urmașii dumneavoastră și sper că veți dori să se întoarcă, vă mulțumesc !! Buna ziua ....

    http://thatisammore.blogspot.it/
    That’s amore

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.