luni, 22 iulie 2013

Omleta cu ciuperci la cuptor



Ingrediente:

-6 oua
-1 ceapa
-1 ardei
-250 g ciuperci
-1 fir cabanos
-100 g telemea
-80 g cascaval
-sare
-piper

Cabanosul se taie rondele si se prajeste in putin ulei.
Separat se toaca ceapa, ardeii si se calesc in putin ulei, apoi se adauga ciupercile taiate felii si se calesc si acestea, apoi se adauga rondelele de cabanos si se calesc impreuna pana se evapora apa lasata de ciuperci. Se pune apoi tot acest amestec intr-o tava termorezistenta unsa cu putin ulei de masline. Intr-un castron se bat ouale  cu sare si piper, se adaiga bucatile de telemea si se toarna peste carnati si ciuperci. Se rade cascaval deasupra si se pune tava in cuptor pentru aproximativ 30 minute.






Un comentariu:

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.