vineri, 9 martie 2018

Hummus cu ceapa verde si patrunjel


Dintre conservele de la prietenii mei de la Sun Food, cea de naut e preferata mea, pentru ca imi place foarte mult hummusul dar la fel de mult si falafelul. Hummus pregatesc saptamanal, in primul rand pentru ca e foarte gustos si sanatos si nu in ultimul rand, pentru ca e gata in 5 minute. In plus, combinatiile sunt multe, depinde doar de gust si imaginatie.

Ingrediente:
-1 conserva de naut SunFood
-1 legatura mica patrunjel
-2 fire ceapa verde
-2 catei de usturoi
-3 linguri ulei de masline
-1 lingura pasta de susan (tahin)
-sucul de la o jumatate de lime
-sare
-putin chimen macinat
  Intr-un bol se pun toate ingredientele enumerate mai sus, se mixeaza pana cand devine un amestec omogen si cremos. Se pune hummusul intr-un bol,se decoreaza dupa imaginatie, apoi se serveste cu paine proaspata, toast sau orice va place.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.