vineri, 1 martie 2013

Budinca de cornuri cu branza


Azi vin cu o idee salvatoare, mai ales pentru mamicile ale caror copilasi primesc la scoala corn si lapte si nu se indura sa le arunce. O budinca de cornuri cu branza de vaca si stafide (ar fi mers, dar eu n-am avut.) Si iata cum se pot recicla niste cornuri cu care nu prea avem ce face.

Ingrediente:
-4 cornuri
-3 oua
-10 linguri zahar
-1 plic zahar vanilat
-coaja de la o lamaie
-750 ml lapte
-200 g branza de vaci
-2 linguri smantana 


Cornurile se feliaza si se inmoaie in lapte, apoi se amesteca. Aspectul nu e prea placut si te duce cu gandul la  mancarea pentru porci. :-D Separat se bat ouale cu zaharul si aromele, se adauga branza si smantana, apoi se toarna tot amestecul peste cornurile inmuiate. Tot maglavaisul asta se toarna intr-un vas termorezistent uns cu unt si se coace o ora in cuptorul preincalzit, la foc mic. Se serveste pudrat cu zahar sau cu o lingura de dulceata deasupra. 




2 comentarii:

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.