vineri, 4 aprilie 2014

Perisoare de pui in sos de rosii - Dukan


Perisoare:
-400 g carne tocata de pui (pulpa sau piept)
-1 albus de ou
-3 lingurite tarate de ovaz
-marar verde
-boia de ardei iute
-sare
-piper
Sos de rosii:
-o cutie rosii in bulion (fara zahar)
-o ceapa mica
-1 catel usturoi
-1 lingurita amidon
-sare, piper
-1 lingurita otet
-1/2 lingurita indulcitor
-marar verde

Se amesteca toate ingredientele si se formeaza perisoarele, cu mainile umezite, apoi se pun la fiert in apa cu sare. In momentul in care apa fierbe, se pun perisoarele si se fierb aproximativ 10 minute. 
Pentru sos, se pun rosiile cubulete si sosul intr-o cratita, ceapa si usturoiul tocate marunt, sare, piper, indulcitor si se fierb 5 minute, apoi se adauga amidonul, se amesteca pana se fierbe sosul si se va ingrosa putin, se adauga otetul si mararul verde, apoi se pun si perisoarele si se mai lasa sa dea un clocot. Perisoarele se servesc ca atare, sau cu tagliatelle din dovlecei.
Dovleceii se curata de coaja, se taie fasii cu ajutorul unui cutit pentru curatat legume, se pun in apa clocotita cu sare si se fierb 1 minut.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.