vineri, 1 ianuarie 2016

2015 - La final


Bine v-am regasit si in 2016! A mai trecut un an....Prea repede, parca zilele trec din ce in ce mai repede si ne trezim ca mai trece un an si inca unul.....si inca unul.... Despre 2015 ce as putea sa va spun, decat ca a fost un an frumos, probabil unul din cei mai frumosi ani, pentru mine. Pentru ca in acest an 2015 in viata mea a aparut o mica minune, fetita mea Daria, printesa mea care alaturi de fratiorul ei Alex imi insenineaza fiecare zi a existentei mele. Tot ce-mi doresc este ca ei sa creasca sanatosi si sa ma bucur in fiecare zi de cele doua minuni din viata mea.

 Dragii mei, ca de fiecare data,  vreau sa va multumesc tuturor celor care imi sunteti alaturi, imi urmariti blogul, imi apreciati postarile si imi trimiteti comentarii. Chiar daca uneori nu reusesc sa va raspund fiecaruia in parte, vreau sa stiti ca va sunt recunoscatoare pentru fidelitatea cu care ma urmariti de mai bine de 6 ani si sper sa fiti si in continuare alaturi de mine. Va imbratisez cu drag si va doresc tot ce imi doresc si mie, adica sanatate, fericire, prosperitate, implinire sufleteasca. 
Va las cateva aperitive si cateva dulciuri , unele le gasiti deja postate pe blog, la altele voi posta si retetele in zilele urmatoare.

Salata mediteraneana cu ton si porumb







(Am profitat de ocazie si am schimbat si pozele :D. Am multe retete la care pozele se cer schimbate. Cu timpul sper sa le vina randul...)




Tort cu mousse de zmeura si crema diplomat


Un comentariu:

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.