duminică, 7 octombrie 2012

Trei ani de blog si un tort cu zmeura


Zilele acestea se fac trei ani de cand am inceput aceasta calatorie culinara printre arome si culori, trei ani care au trecut poate mult prea repede. Abia cand rasfoiesc paginile blogului meu imi dau seama cat de repede au trecut...Am incercat sa va prezint retetele mele, am incercat sa invat de la fiecare blogger cate ceva, am incercat sa fac si niste poze cat mai reusite, pentru ca pozele erau marea mea problema. 
Am cunoscut persoane dragute si am legat prietenii virtuale, dar care s-au dovedit a fi mai adevarate decat cele din viata reala. Pentru ca deocamdata prietenii virtuali nu m-au dezamagit asa cum au facut-o cei din viata reala. 
Va multumesc pentru timpul acordat, pentru faptul ca imi urmariti postarile si imi scrieti comentarii si sper sa fiti si in continuare alaturi de mine. Va las sa va delectati in continuare cu un tort racoros, un tort de vara cu crema de iaurt si zmeura.
(Nu va uitati la bordura de ciocolata fisurata si gaurita. Va asigur ca arata aproape perfect. :) Doar ca dupa ce am facut bordura, mi-am dat seama ca am uitat sa put jeleul pe tort si riscam sa "plece" toata zmeura la plimbare. :) Asa ca am pus ulterior jeleul, care nu se poate turna decat caldut, astfel ca a topit pe ici-colo bordura de ciocolata. 








11 comentarii:

  1. La multi ani pentru blogul tau plin de arome si culori!!! Si cat mai multe retete delicioase, imi place cea ce gasesc aici, felicitarile mele!Tortul aratata foarte bine si cu siguranta este delicios!!! Pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani cu retete minunate si mult spor.Delicios tort!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos tort! La multi ani si la cat mai multe retete!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani draga mea prietena virtuala.Iti doresc multi multi ani de bloggerita si de acum in colo.Si eu la randul meu tin sa iti multumesc pentru sfaturile pe care mi le-ai dat cu atata caldura atunci cand aveam nevoie.Iti doresc toate cele bune si te imbratisez dulcee.Tortul este de nota 10.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani!Cu inspiratie multa,putere de munca si sanatate! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani si la cat mai multe retete duci si savuroase .

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc mult tuturor pentru comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un tort absolut delicios! <3
    La Multi Ani blogului tau si spor la cat mai multe retete frumoase! ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani si la cat mai multe retete apetisante! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani tie si blogului tau frumos, cu creatii aromate si gustoase.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani cu multe retete delicioase!! desi eu doar acum ti-am descoperit blogul, mi-am permis sa fac si eu urarile de rigoare, pentru ca asa munca trebuie apreciata la maxim! Eu n-am vazut bordura de ciocolata ciobita decat dupa ce am citit 'critica' ta din postare :))

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.