duminică, 28 iulie 2013

Rulada cu crema de branza si banane


Pentru un week-end calduros cum a fost si acesta, va propun un desert bun, racoros si care nu va obliga sa stati mult in bucatarie. O rulada cu crema fina de branza si cu banane. Chiar daca pozele nu sunt foarte reusit, cred totusi ca am reusit sa va fac pofta.

Blat:
 -4 oua
-4 linguri zahar
-4 linguri faina
Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul, se bat in continuare pana se topeste zaharul, se adauga apoi galbenusurile si se mixeaza, apoi se adauga faina, amestecand usor cu lingura de sus in jos. Se toarna amestecul in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt si se coace rulada pe treapta a doua a aragazului, la foc mic maxim 15 minute. Dar dupa 10 minute verificati cu o scobitoare si stati cu ochii pe usa cuptorului ca pe butelie. :) Daca sta prea mult in cuptor devine casanta si nu se mai poate rula. 
Crema:
-250 g branza de vaci
-250 ml frisca
-4 linguri zahar pudra

Se amesteca branza cu zaharul pudra si se bate cu mixerul pana se topeste zaharul si rezulta o crema fina. Se adauga apoi frisca batuta. Cu 2/3 din crema se uuge blatul de rulada, se pun bananele si se ruleaza strans. Deasupra se unge cu restul de crema si se poate orna dupa preferinta.







5 comentarii:

Multumesc pentru sfaturi, sugestii, comentarii decente. Mesajele anonime, indecente, injurioase nu vor fi publicate.